ODAMIZDAN HABERLER

EKİP SAĞLIK SİSTEMİNDE KAYITLI OLUP AŞI RANDEVUSU ...

Değerli Meslektaşımız, ...

2021 YILI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ BELİRLE...

Dişhekimlerinin 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren 2021 yılı boyunca  uygulayac...

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNİN SÜRESİ UZATILDI

Kısa Çalışma Ödeneğinin 31.12.2020 tarihine kadar uzatıldığına dair 01.12.2020 tarih ve  ...

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI

30.11.2020 tarihinde  Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda; İçişl...

10 KASIM...

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Komisyonları Oluşturuyoruz

Sizlerin katkılarıyla odamızı daha dinamikleştirecek komisyonlarımızı oluşturuyoruz.  ...

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

...

2020-2021 DÖNEMİ FERDİ KAZA SİGORTASI YENİLENDİ...

Odamız üyesi dişhekimlerinin Ferdi Kaza Sigortaları ve Kazaya Bağlı İşgörememezlik Sigortaları 20...

TDB MNG KARGO VE YURTİÇİ KARGO TAŞIMA SÖZLEŞMESİ

Türk Dişhekimleri Birliği ve MNG Kargo ve YURTİÇİ arasında 17.10.2020-17.10.2021 dönemi için imzalanan "adresten alma- adrese teslim" kargo taşıma sözleşmesi aşağıdaki gibidir. (Meslektaşlarımız kapsama dahil edilmiştir)

Birliğimiz   tarafından  17.10.2020-17.10.2021dönemi   için MNG  Kargo ve YURTİÇİKargo ile ayrı ayrı taşıma sözleşmesiimzalanmıştır.

Söz konusu taşıma sözleşmelerikapsamında;

• MNG Kargo Firmasından; Türk Dişhekimleri Birliği'nin yanı sıra dileyen Dişhekimleri Odaları ve üye Dişhekimleri de hizmetalabilecektir.

• YURTİÇİ     Kargo    hizmetlerindenTürk   Dişhekimleri    Birliği     ve     Dişhekimleri Odaları yararlanabileceklerdir.                                                                                    Dişhekimleri  ise;  bu  sözleşme  kapsamında  olmayan Bussiness  (Kurumsal)  Paro  Kart kampanyası üzerinden hizmet alabileceklerdir. Dişhekimleri bunun için kendilerine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine kaşeleriyle başvurarak dolduracakları formdan sonra alacakları "Paro Kart" ile ekte bulunan ve her yıl güncellenen "Standart Taşıma Fiyatları" üzerinden %30 indirimle hizmetalabileceklerdir.

Her iki sözleşmeye göre; Türk Dişhekimleri Birliği, Dişhekimleri Odaları ve üye dişhekimlerinin gönderim ücretleri kendilerine ait olacaktır.

MNG Sözleşmenin dişhekimlerine uygulanabilmesi için faturalandırma işlemlerinde kullanılmak üzere, vergi numarası ve vergi dairesinin adı, MNG Kargonun şube görevlilerince kendilerindenistenilebilecektir.

Ödenmeyen ücretler konusunda doğabilecek hukuki sorunlar YURTİÇİ Kargo ve MNG Kargo ile ilgilisi tarafından çözümlenecektir.