19. OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

19. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ NİSAN AYINDA YAPILACAK
Bilindiği gibi 3224 sayılı yasanın 8. maddesi oda olağan genel kurullarının iki yılda bir Nisan ayı içerisinde yapılmasını hükme bağlamıştır.

Bu vesileyle yönetim kurulumuz seçimli olağan genel kurul toplantısını Nisan ayında gerçekleştirme kararı almıştır.
19. Olağan Genel Kurul toplantısı 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 14.00’de Hatay Dişhekimleri Odası (Küçükdalyan Mah. Nehir (Ulus) Cad. No:42/2  Antakya/HATAY) ve seçimler ise 17 Nisan Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında oda hizmet binamızda yapılacaktır.
Salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 23 Nisan 2022 Cumartesi günü, seçimler ise    24 Nisan 2022 Pazar günü aynı yer ve saatlerde yapılacaktır.

Gündem aşağıda belirtilmiştir:

1.GÜN

1. Açılış,
  2. Başkanlık Divan Seçimi,
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
  4. Yönetim Kurulu Başkanının konuşması,
  5. Konukların Konuşması,
  6. Yönetim Kurulu çalışma raporunun okunması ve ibrası,
  7. Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası,
  8. 2021 yılı bilançosunun ve gelir–gider farkı hesaplarının okunması ve ibrası,
  9. 2022 yılı tahmini bilançonun okunması,
  10. Yeni döneme ilişkin dilek ve öneriler,
  11. Dişhekimleri Odası Organlarına aday olanların belirlenmesi,

2.GÜN

1. Seçimler.
  2. Kapanış.

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE !
Oda Genel Kurullarının seçimle ilgili toplantılarına üyelerin katılmaları ve oy kullanmaları yasal zorunluluktur.
Geçerli mazereti olmaksızın toplantılara katılmayan, katılsa bile oy kullanmayan o yıl uygulanan en yüksek muayene ücreti kadar para cezası ile cezalandırılır. Bu üzücü duruma düşmemek için üyelerimizden Genel Kurula ve Seçimlere katılmalarını önemle rica ederiz.