Genel Kurulumuzu Yaptık

Hatay Dişhekimleri Odası’nın 15. Olağan Genel Kurulu 12 Nisan 2014 Cumartesi günü yapıldı.

Oda hizmet binasında yapılan genel kurula Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Selim Matkap, Hatay Tabip Odası Başkanı Cengiz Haksöz ve Hatay Veterinerler Odası Başkanı Yahya Hamurcu ve Defne Meclis Üyesi Yılmaz Özbay katıldılar.

Divan başkanlığına İnayet Taşçı , katip üyeliklerine Ahmet Eraslan ve Erdem Çiçek seçildiler. Divan heyetinin oluşmasını takiben saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi.

Dönemin oda başkanı  Mehmet Çolak’ın açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu faaliyet raporu Genel Sekreter Özlem Kaya tarafından okundu ve ibra edildi. Mali raporu Sayman Alaettin Hayzaran, Denetleme Kurulu Raporu’nu Feridun Yüceer okudu. İbraları takiben dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Gündemin son maddesi olan seçime katılacak adayların belirlenmesiyle ile genel kurul sürecinin bu bölümü tamamlandı.

Divan Başkanı tarafından ertesi gün seçim olduğu hatırlatıldı.