Kahvaltıda Buluştuk

Hatay  Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu 11-Mayıs-2014 Pazar günü Meslektaşlarına yönelik Dayanışma ve aileleriyle tanışma Kahvaltısı düzenlemiştir.

Döver Köyü Altunaylar Tesislerinde gerçekleştirilen Kahvaltıya Hatay'ın tüm ilçelerinden gelen Dişhekimleri, aileleri ve MKÜ Dişhekimliği Fakultesinde Okuyan Öğrencinciler katıldı.

200 Kişinin katıldığı  ve çok olumlu bir havada geçen  Kahvaltıda, Anneler günü de kutlanarak  tüm Annelere çiçekler sunuldu.

Bu güzel ve anlamlı etkinliğe katılan tüm Meslektaşlarımıza teşekür ederiz.

Kahvaltıda Kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin, 11-Mayıs-2013 Tarihinde Reyhanlıda yapılan Terör saldırısında Hayatlarını kaybeden Hemşerilerimizi Saygı ve rahmetle anarken, 53 vatandaşımızı alçakca katledenleri, bu vahşi eylem ile Hataydaki huzur ve  Kardeşlik ortamını bozmak istiyenleri birkez daha nefretle kınadığını ifade etti.