Kamudaki Meslektaşlarla Toplantı

Odamız Yönetim Kurulu 20 Mayıs 2014 Salı günü Kamuda çalışan meslektaşlarımızla odamız hizmet binasında toplandı.

Odamız Başkanı Nebil  Seyfettin ile Genel Sekreterimiz Ahmet Kanatlı kamuda çalışan meslektaşlarımıza 26-28 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Meslek Sorunları Sempozyumunda  Kamuda çalışan dişhekimlerinin sorunlarıyla ilgili görüşülecek konu başlıkları hakkında bilgi verdi.

Danıştay 11.Dairesi tarafından durdurulan kararlar ve Türk Dişhekimleri Birliğinin bu karara yaklaşımı, elde edilen kazanımlar ve meslektaşlarımızın özlük haklarına yansıması için verilecek ve verilmesi gereken mücadeleler konusunda açıklamalar yaptı.

Toplantıda kamuda çalışan arkadaşlar dinlendi. Sorunlar bir rapor halinde Meslek Sorunları Sempozyumu Çalışma Gurubuna ve TDB MYK'ya iletma kararı alındı.

ÇOK OLUMLU BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞEN TOPLANTIDA, HER AY KAMU ÇALIŞANLARININ KOMİSYON ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELME ÖNERİSİ BENİMSENDİ.