FUTBOLDA DA VARIZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 30.sunu düzenlediği Erhan Aksay Osman Çalgın Futbol Turnuvası’na, Odamız geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılıyor.
 Takımımız ilk maçta Mustafa Güçlü Seyyar Satıcılar Derneği’ni 4-0 yenerek iddialı olduğunu gösterdi.
Tüm mesleki eğitimin yanı sıra sosyal ve spor sorumluluklarını da beraber yürütmeyi ilke edinen Hatay Dişhekimleri Odası yönetim kurulu, ayrıca odanın ilk üyelerinden rahmetli Dimitri Azaroğlu'nu anmak ve unutulmadığını göstermek amacıyla bu sene turnuvaya “Dimitri Azaroğlu Hatay Dişhekimleri Odası” ismiyle katılma kararı aldı.

Futbol takımını dişhekimlerinden, diş teknisyenlerinden ve dişhekimi odasına gönül vermiş dostlarında oluşturmaya büyük bir özen gösteren dişhekimleri odası yönetim kurulumuz; turnuvanın saygın ve başarılı geçmesi için centilmenlik adına bize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğini ifade etti.

Futbol takımımızın sorumluluğuna ve kaptınlığına meslektaşımız Dişhekimi Mithat Baklacı getirildi.
Dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu bir turnuva olması dileğiyle,
Maddi ve manevi katkılarından dolayı SİMPAK Genel Müdürü Yılmaz Özbay'a,
Antakya İşitme Merkezi Sahibi İsmail Baklacı'ya teşekür eder.
Tüm takımlarımıza başarılar dileriz.