BİLİMSEL TOPLANTIMIZI YAPTIK

Odamızın Ağız diş sağlığı haftası etkinlikleri kapsamında Ultradent - Çapa Dental firmasının katkılarıyla düzenlediği bilimsel toplantı 19 Kasım Cumartesi günü yapıldı.
Odamız hizmet binasında gerçekleştirilen etkinliğe saat 13,30'da başlandı.
-Dişhekimi Sadık Yüksel Diş beyazlatma tedavilerinde güncel teknikler, Ağız içi porselen Tamiri ve doku düzenleme teknikleri konularında bilgilerini meslektaşlarımızla paylaştı.
-Araş.Gör.Berkay Belgin implant üstü protezler konusunda Diş Teknisyenleriyle bir söleşi gerçekleştirdi.
Aynı gün saat 18,00'de MKÜ Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerine yönelik bir kokteyl düzenlendi.
Bilimsel Toplantı, söyleşi ve kokteyle katılım gösteren meslektaşlarımıza, Diş Teknisyenlerine, MKÜ Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerine ve katkılarından dolayı Ultradent - Çapa Dental firmasına teşekkür ederiz.