BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİK

Protokol ziyaretlerine devam eden Odamız Yönetim Kurulu 03 Temmuz 2014
Perşembe günü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
Oda Başkanımız Nebil Seyfettin Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Savaş’a oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bu yıl Odamız tarafından 24 -26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Çukurova Diş Hekimliği Günleri konusunda kısa bir bilgi veren Başkan Seyfettin Hatay’ın tanıtımı için ortak çalışma önerisinde bulundu. Ayrıca Türkiye’nin nadide şehirlerinden olan Hatay’ın var olan sorunları ve doğacak olan sorunların çözümünde oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin’e ve ziyarete katılan meslektaşlarımıza teşekkür etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Oda Başkanımız günün anısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a plaket hediye etti.
Bu ziyarete Başkan Nebil Seyfettin, Genel Sekreter Ahmet Kanatlı, Sayman Leyla Ergün, Davut Akemoğlu, Semir Ziroğlu, önceki dönem oda başkanlarımızdan Orhan Günal, Sema Tapman, Mithat Baklacı, Mehmet Güzelyurt , Ahmet Eraslan  ve Eşref Kanadlı  katıldılar.