MKÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI ZİYARET EDİLDİ

Odamız Yönetim Kurulu, MKÜ Rektör yardımcısı ve Diş hekimliği Fakultesi Dekanı Prof.Dr. Memet Dalkız'ı makamında ziyaret etti.
     Fakülte Dekanımız ve öğretim görevlilerinde bulunduğu tanışma toplantısında Odamız ve Fakültemiz arasında daha iyi iletişim ve dayanışmanın kurulabilmesi için karşılıklı olarak görüşler paylaşıldı.
     Çukurova DişHekimleri Günlerinin açılışına ve gala yemeğine davet edilen Dekanımız Prof.Dr. Mehmet Dalkız yaptığı samimi konuşmada, duyduğu memnuniyeti ve bundan sonraki süreçte Odamızın yapacağı her türlü etkinliğe katkı vereceğini ifade etti.
     Odamız Başkanı  TDB ve Odamızın çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdikten sonra Mesleğimizin içinde bulunduğu sorunları dile getirdi.
    Bir saate yakın ve çok  samimi  bir hava içinde geçen nezaket ziyaretinden sonra karşılıklı olarak önümüzdeki Kurban Bayramı kutlandı.
    Toplantıya Odamızı temsilen Oda Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin, Genel Sekreter Ahmet Kanatlı, Sayman Leyla Ergün, Neslihan Baklacı, Mithat Baklacı, Sema Tapman ve Eşref Kanadlı katıldılar.