HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜNE ZİYARET

Odamız Yönetim Kurulu , Hatay ADSM Başhekimi Batuhan Burat ve Meslektaşlarımızdan oluşan heyet, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'yi Makamında ziyaret ettiler.

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı bilincinin ve seviyesinin artırılması için ortak projeler konularında karşılıklı görüşlerin konuşulduğu toplantı çok samimi bir hava içinde geçti.

Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı müdürlüğü, ADSMler ile Meslek Odalarımızın daha sık biraraya gelmesinin gerekliliği vurgulanan görüşmelerin devam etmesine karar verildi.

Ziyarete Odamız Başkanı Nebil Seyfettin, Genel Sekreter Ahmet Kanatlı, Genel Sayman Leyla Ergün, Hatay ADSM Başhekimi Batuhan Burat, Dt.Semra Kaplan ve Dt.Nahitin Tumani katıldılar.

Katılımlarından dolayı ADSM Başhekimine ve çalışan Meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.