TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ AKADEMİSİ İLE ODAMIZ İLK BİLİMSEL TOPLANTISINI YAPTI

Türk Dişhekimleri Birliği Akademisi ve Hatay Dişhekimleri Odası olarak bölgemizde bir ilki daha gerçekleştirdik.
    Prof. Dr. Sedat KÜÇÜKAY’ın konuşmacı olarak katıldığı “Endodontik Tedavilerde Güncel Yaklaşımlar” konulu Bilimsel Toplantı Hatay’daki meslektaşlarımızın katılımıyla, odamız hizmet binasında 12 Mart cumartesi günü yapıldı.
   TDB Akademisi, Mezuniyet Sonrası Dişhekimliği Eğitiminde Ulusal ve Uluslararası alanda söz sahibi bir kurum olmak, Topluma verilmekte olan ağız-diş sağlığı hizmetlerinin niteliğini en üst düzeylere çıkarmak, dişhekimlerimizin bilgilerini güncellemek ve yetkinliklerini geliştirmek amacıyla büyük emeklerle kuruldu.
   Türkiye’de birçok bilim adamından oluşan Akademi bundan sonra da ilimizde ve ülkemizde Bilimsel Kongre, toplantı ve sempozyumlar düzenlemeye devam edecektir.
   Odamızın üyeleri, MKÜ Dişhekimliği Fakültesi Öğretim görevlileri ve dişhekimliği öğrencilerinin katıldığı ve büyük bir ilgiyle izlendiği Bilimsel Toplantı verimli ve başarılı geçti.
   Mezuniyet Sonrası Sürekli Dişhekimliği Eğitimini ilke edinen Odamız bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edecektir.