18.GENEL KURULUMUZ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

25 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 14.30'da başlayan genel kurulumuzda Divan Başkanlığına İnayet Taşçı, katip üyeliklere Ali Koray Kaya ve Gamze Mansuroğlu seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Başkan Nebil Seyfettin, Hatay Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Özçelik birer konuşma yaptılar.

Genel Sekreterimiz Davut Akemoğlu odamızın iki yıllık faaliyetlerini slatyt gösterisi eşliğinde, Saymanımız Leyla Ergün Mali ve Tahmini Bütçeleri, Denetleme Kurulu Raporunu da  Emin Sermet Güler okudu. Raporlar genel kurul tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Oy verme işlemi 26 Temmuz 2020 Pazar günü sabah saat 09.00'da başladı, saat 17.00'da sona erdi.

Samimi ve sıcak bir hava içerisinde geçen Genel Kurula katılan dişhekimlerinin tamamına yakınının oyunu alan Nebil Seyfettin ve ekibi Güven tazeledi.

Seçim sonuçlarına göre odamızın yeni kurulları şu şekilde oluştu;

YÖNETİM KURULU

Nebil Seyfettin