2016 YILI TOPLUM VE AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLADI

Türkiye'de Bilimsel Dişhekimliğinin 108, Türk Dişhekimleri Birliği ve Hatay Dişhekimleri Odasının 30. kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri başladı.

Yönetim Kurulunun hazırladığı program doğrultusunda 17 Kasım Perşembe günü saat 09,30 da Hatay Valisi Sayın Erdal Ata ziyaret edildi.

Saat 12,30'da odamız hizmet binasında Basın Toplantısı düzenlendi. Basın açıklamasını Başkan Nebil Seyfettin, Etkinlik Programını Genel Sekreter Davut Akemoğlu okudu.

Saat 17.00'da Başkan Nebil Seyfettin Mazman Radyo'nun konuğu oldu.

18 Kasım Cuma günü saat 14.00'te Orhanlı İlkokulun'da Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Çalışması yapıldı, öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

Aynı gün saat 16.00'da Oda Başkanımız Nebil Seyfettin, MKÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Behiye Bolgül ve Dr.Dt. İhsan Melek HRT Televizyon Kurumunda Toplum Ağız ve Diş Sağlığı konulu programa katıldılar. Moderatörlüğü Ahmet Eraslan yaptı.

BASIN TOPLANTISI METNİ İÇİN TIKLAYINIZ