BİLİMSEL TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Hatay Dişhekimleri Odası ve NTA İmplant’ ın ortak düzenlediği semineri, 11 Şubat 2017 Cumartesi günü Antakya Savon Otel’ de gerçekleştirdik.

Uzman Dr. Orhun BENGİSU “Zor Vakalarda Çözümler ve Kısa İmplantlar” konusunda bilgilerini bizlerle paylaştı. Sunum bitiminde hocamıza plaket, meslektaşlarımıza sertifika verildi.

Odamızın 2017 yılı ilk bilimsel organizasyonunda 80’ e yakın katılım gösteren değerli meslektaşlarımıza ve sunumu yapan Dr.Orhun BENGİSU hocamıza teşekkür ederiz.

Odamız bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edecektir.

Hatay Dişhekimeleri Odası
                                                                                                   Yönetim Kurulu