ÇUDİG 2017

Odamız Yönetim Kurulu'nun düzenlediği ÇUDİG(Çukurova Dişhekimliği Günleri) başarılı bir şekilde sonuçlandı.

ilimizdeki meslektaşlarımız haricinde diğer illerdeki meslektaşlarımız da bu organizasyonumuza yoğun ilgi gösterdi.  ÇUDİG'e sadece Türkiye'de değil dünya çapında kendi alanlarında duayen olan 7 Profesör, 2 Doçent ve 4 Yardımcı Doçent 10 konferans, bir panel ve 4 kurs ile  akademik bilgi ve tecrübelerini meslektaşlarımızla paylaştılar.

Ana sponsorlarımızdan Hatay Büyükşehir Belediyesi, NucleOSS bvd dental, Hatay Has Mercedes'in yanında Türkiye çapındaki birçok firma da stand açarak mesleki alandaki yenilikleri fuar alanında meslektaşlarımıza tanıttılar.

Dört ay önce hazırlıklarına başlanan ve hiçbir profesyonel firmadan destek alınmadan tamamı meslektaşlarımızdan oluşan Organizasyon Komitesiyle gerçekleştirilen ÇUDİG 2017 Türkiye çapında büyük ses getirdi.

Jilet gurubu ve Hatay'ın gururu O Ses Türkiye finalisti Ali Mert Habip Gala gecemize ayrı bir renk kattılar.

Düzenlenen Plaket Töreninde meslekte 40 ve 25 yılını dolduran meslektaşlarımıza, TDB MYK üyelerine, komşu illerden gelen Oda Başkanlarına ve ana sponsorlara plaket takdim edildi.

Son konferanstan sonra Kapanış Töreni ve Hediye çekilişi yapıldı. Çekiliş sonucu kazanan talihlilere hediyeleri verildi.

Bu organizasyonumuz Hatay ilimizin tanıtımında büyük rol oynadı. Katılımın bu kadar yüksek olması ilimizle ilgili oluşan olumsuz algının aksine ne kadar güvenli ve yeni organizasyonlara istekli olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiştir.

ÇUDİG'in hazırlanmasında emeği geçen, katkı veren ve katılan herkese teşekkür ederiz. 

Açılış ve Hazırlık Fotoğrafları için tıklayınız

Kongre Açılışı ve Haberi için tıklayınız 

Fuar Alanı Fotoğrafları için tıklayınız

Konferans ve Kurslardan Fotoğraflar için tıklayınız 

Gala Gecesi Fotoğrafları için tıklayınız

Plaket Töreni Fotoğrafları için tılayınız

Kapanış Töreni ve Hediye Çekilişi Fotoğrafları için tıklayınız

 

Ek Bilgi