YEREL ÖĞRENCİ KOLUNDA DEVİR TESLİM

TDB HDO Yerel Öğrenci Kolunun 09 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılan Genel Kurul ve Seçimler sonucunda

yönetim kurulu üyeliklerine seçilen Başkan Erdener KANAT, Genel Sekreter Damla Nur KARADAŞ, Sayman Bilgehan KAYIRAN ve Üye Çekdar şahin SÖYLEMEZ görevi önceki yönetimde yer alan Yerel Öğrenci Kolu Başkanı Soner SAĞALTICI ve Genel Sekreteri Bensu ÖZEN’ den devraldılar.
Odamız hizmet binasında düzenlenen törene odamız yönetim kurulu üyeleri,, meslektaşlarımız ve MKÜ Dişhekimliği Fakültesi'nden öğrenciler katıldı.
Yeni seçilen yönetim kuruluna mazbatalarını odamız Genel Sekreteri Davut AKEMOĞLU verdi. Düzenlenen törende önceki yönetime birer plaket verildi. Plaketleri; Yerel Öğrenci Kolu Başkanı Soner SAĞALTICI’ ya Odamız Saymanı Leyla ERGÜN, Genel Sekreter Bensu ÖZEN’ e Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Nahiddin TUMANİ verdi.
HDO Yönetim Kurulu olarak önceki yönetimde yer alan Soner SAĞALTICI ve Bensu ÖZEN’ e emeklerinden dolayı teşekkür eder, görevi devralan Erdener KANAT ve Damla Nur KARADAŞ’ a başarılar dileriz.