GENİŞLETİLMİŞ VE BİLİMSEL TOPLANTI YAPILDI

Şubat ayının Genişletilmiş ve Bilimsel Toplantısı odamız hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin güncel konular, mesleğimizdeki gelişmeler ve oda çalışmaları ile ilgili bir konuşma yaptı.

TDB Tüketici Hakları Komisyonu üyemiz Ahmet Kanatlı Sağlık Bakanlığının yürürlüğe koymak için hazırlık yaptığı Tıbbi Cihaz Kayıt ve ÜTS (Ürün Takip Sistemi) hakkında meslektaşlarımızı bilgilendirdi.

Bilimsel Toplantıda Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi A.D. öğretim üyelerinden Prof. Dr. Rezzan GÜNER “Muayenehane Pratiğinde Oral Cerrahi Uygulamalar “ konulu bir sunum yaptı.

Bilgilerini bizlerle paylaşan Prof. Dr. Rezzan GÜNER'e günün anısına plaket verildi.

Toplantının ardından meslektaşlarımıza ikramlarda bulunuldu.