MKÜ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

40 YENİ GENÇ DİŞHEKİMİ ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.

MKÜ Dişhekimliği Fakultesi 5. Öğrenim yılının sonunda ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

Üniversitemizin Atatürk konferans salonunda gerçekleştirilen ilk mezuniyet törenine Vali Yardımcısı, Rektör, Rektör yardımcıları, Dekanlar, Milli Eğitim müdürü, Odamız Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri, Öğretim Üyeleri , Öğrenciler ve genç Dişhekimlerinin aileleri katıldı.
Pırıl pırıl Genç 40 yeni Dişhekimi meslektaşımız Hipokrat yemininden takiben törenle Diploma ve hediyelerini aldıktan sonra keplerini havaya atarak mesleğe merhaba dediler.
Mezuniyet Töreninde Oda Başkanımız TDB ve Odamız adına konuşmasını yaptıktan sonra, İlk Mezunlara, Dekana ve Dekan yardımcılarına Odamız adına plaket takdim etti.
Oda Başkanımız konuşmasını;
“ FAKULTENİZ SİZE GÜLE GÜLE, TDB ve DİŞHEKİMLERİ ODALARI HOŞ GELDİNİZ DİYOR” sözleriyle tamamladı.
Yeni Mezun olan Meslektaşlarımızı kutluyor, Meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

ODA BAŞKANIMIZIN KONUŞMASININ TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ