2018 YILI TOPLUM VE AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLADI

Türkiye'de Bilimsel Dişhekimliğinin 110, Türk Dişhekimleri Birliği ve Hatay Dişhekimleri Odasının 32. kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri başladı. Çeşitli sosyal ve bilimsel etkinliklerle kutlanacak olan haftamız 24 Kasım cumartesi gününe kadar devam edecek.

15 Kasım Perşembe Saat 17,15'te  odamız hizmet binasında Basın Toplantısı düzenlendi. Basın açıklamasını Başkan Nebil Seyfettin, Etkinlik Programını Genel Sekreter Davut Akemoğlu okudu. Bu basın toplantısını oda başkanımız Nebil SEYFETTİN aynı zamanda TDB 2. başkanı olarak gerçekleştirdi. Bu bizim için ayrı bir gurur vesilesi oldu.

Basın toplantısının hemen ardından Tümay Diş Deposu ve  Coltene firmasının katkılarıyla Prof. Dr. Raif ERİŞEN tarafından Endodontide Sorunlar ve Çözüme Yönelik Analizler konulu bilimsel sunum ve Workshop gerçekleştirildi. Sunumdan sonra Prof. Dr. Raif ERİŞEN'e ve katkılarından dolayı Tümay Diş Deposuna Nebil Seyfettin trafından teşekkür plaketi sunuldu.

Ayrıca odamız adına Prof. Dr. Behiye BOLGÜL tarafından TDB Başkan Vekiliğine seçilen Oda başkanımız Nebil SEYFETTİN'e tebrik çiçeği sunuldu.