2018 TADSH'IN SON BİLİMSEL TOPLANTISI İSKENDERUN'DA YAPILDI

2018 Yılı Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftasının son bilimsel toplantısını İskenderun'da gerçekleştirdik.

Toplantıda bilimsel sunumlara geçilmeden önce Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkan Vekili ve Odamız Başkanı Nebil Seyfettin mesleğimizdeki güncel gelişmelerle ilgili meslektaşlarımıza bilgiler verdi.

Dişhekimi Ayten Asma'nın sunumunu yaptığı bilimsel toplantımız iki oturumda tamamlandı. ilk oturumda Prof. Dr. Behiye Bolgül Erken Çocukluk Çağı Çürükleri ve Korunma Yöntemleri, ikinci oturumda ise Dr. Öğretim Üyesi Oya Şeker Dişhekimliğinde Antibiyotik Kullanımına Akılcı Yaklaşım konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Daha sonra meslekte 40. yılını dolduran meslektaşımız Neriman Paşabeyoğlu ve meslekte 25 yılını dolduran meslektaşlarımız L. Selen Tüzün Atay, Berna Akköprü ve  L. Cahit Akköprü'ye plaketleri verildi. Toplantıya katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.