MESLEKTAŞLARIMIZ ve AİLELERİ İLE BİRLİKTE YAZ KAHVALTISINDA BULUŞTUK

Bu yıl düzenlediğimiz "MESLEKTAŞLARIMIZLA YAZ KAHVALTISI" organizasyonunda İskenderun'daydık.

Odamız Yönetim Kurulu'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz kahvaltısı 07 Temmuz Pazar günü Arsuz Karaağaç'ta Payidar Restaurant'ta  Hatay'ın tüm ilçelerinden gelen meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti. Çok sıcak ve samimi bir havada geçen kahvaltıya, meslektaşlarımız ve ailelerinin yanı sıra, Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Fatih GÜLER’ de katılarak günü onurlandırdılar.

Kahvaltıdan sonra odamız Yönetim Kurulu Nebil SEYFETTİN başkanlığında mesleğimiz ve odamızla ilgili gelişmeleri değerlendirmek için toplandı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Nebil SEYFETTİN, Kaysar Diş Laboratuvarı Sahibi Mehmet Nadir KAYSAR’ a plaketini, ardından Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Fatih GÜLER’ e günün anısına hediyesini verdi. Toplu fotoğraf çekimi ile kahvaltı son buldu.

Kahvaltıya katılan meslektaşlarımıza, ailelerine ve katkılarından dolayı Kaysar Diş Deposu ve Laboratuarı'na teşekkür ederiz.