YEREL ÖĞRENCİ KOLU GENEL KURULU YAPILDI

TDB  Hatay Dişhekimleri Odası Yerel Öğrenci Kolu Genel Kurulu ve Seçimler 21 Aralık 2019 Cumartesi günü odamız hizmet binasında yapıldı.

Seçimin sonucunda Alper TOPLAOĞLU, Zehra GAYRETLİ, Özge AYDIN ve Öztürk Burak KILIÇ Yerel Öğrenci Kolu’ na  seçildiler.

27 Ocak 2020 Pazartesi günü devir teslim töreni yapıldı. Odamız hizmet binasında düzenlenen törene odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, meslektaşlarımız ve MKÜ Dişhekimliği Fakültesi’ nden öğrenciler katıldı. Düzenlenen törende önceki yönetime plaket verildi.

Hatay Dişhekimleri Odası olarak önceki yönetime emeklerinden dolayı teşekkür eder, görevi devralan Alper TOPALOĞLU, Zehra GAYRETLİ, Özge AYDIN ve Öztürk Burak KILIÇ’a başarılar dileriz.

Ek Bilgi