HAZİRAN AYININ BİLİMSEL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

26 Haziran 2021 Cumartesi günü  Haziran Ayının Bilimsel Toplantısı Antakya Anemon Otel'de yapıldı.

Hatay Dişhekimleri Odası olarak, yeni Normalleşme Tedbirleri Kapsamında 1,5 yıldır ara verdiğimiz yüz yüze bilimsel toplantımızın ilkini başlattık.  Bilimsel toplantımızı, ETK (Euroteknika) İmplant Türkiye Distribütörü Doğa İleri Teknoloji A.Ş. katkılarıyla birlikte Antakya Anemon Otel’de gerçekleştirdik.

“26 Haziran 2021 Cumartesi günü" gerçekleştirilen Bilimsel Toplantıya serbest çalışan meslektaşlarımız, ADSM'den ve Dişhekimliği Fakültesi'nden yoğun ilgi göstererek 100’e yakın dişhekimi katıldı.

Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan  değerli hocamız, mesleğimizdeki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştı. Eğitim seminerine katılan hocamız Doç. Dr. Pınar MERİÇ, (Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı) “ Cerrahi Endikasyonlarda Biyomateryallere Genel Bakış" ve "Tüm Yönleriyle 3D İmplant Konumu: Bilimsel Güncelleme"  konusunda iki oturum olmak üzere sunum yaptı.

Sunum sonunda değerli hocamız Doç.Dr. Pınar MERİÇ' e vermiş olduğu eğitim çalışmasına katkılarından dolayı plaket verildi. Daha sonra ETK Doğa İleri Teknoloji A.Ş. firmasına da bilimsel toplantıya sunmuş olduğu katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Bilimsel Toplantımıza katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.