GAZİANTEP'TE VAHŞET VE BARBARLIK

50 ölü, 90'ın üzerinde yaralı...

Ülkemiz dış güçlerin uluslararası terörist işbirlikçiler üzeriden kuşatması altındadır. Türkiye coğrafyasındaki hain emellerini gerçekleştirmek isteyenlerin kullandıkları katiller; evlilik için bir araya gelinmiş sevinç ve mutluluğun paylaşıldığı 'düğünü' kana bulayarak masumları katletmişlerdir.

Yakın coğrafyamızda sahnelenen kirli oyunun ülkemizin de bir parçası olmasını hedefleyen terör faaliyetleri amacına asla ulaşamayacaktır.

Tarihi deneyimleri ile etle-tırnak olmuş, aynı acıları aynı tasaları yüzyıllardır birlikte yaşamış, hep birlikte mutlu olmuş bizleri, birbirimizden koparmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bugün değilse bile yarın kendilerinin de içinde bulunduğu bölgelere de sıçrayarak sonuçta tüm insanlığı yok edecek terör faaliyetlerini ve teröristleri destekleyen ülkeleri kınıyor, lanetliyoruz.

Türk Dişhekimleri Birliği