MKÜ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA TÖRENLE BAŞLADI

MKÜ Dişhekimliği Fakültesi 2016-2017 yılı eğitim öğretim dönemine dişhekimliği fakültesinde yapılan tören ve kokteylle başladı.

Açılış törenine MKÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nizami Duran, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Behiye Bolgül, Odamız Başkanı Dişhekimi Nebil Seyfettin, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
   Dekanımızın açılış konuşmasından sonra söz verilen Oda Başkanımız Nebil Seyfettin, TDB ve HDO’nun kuruluş, amaç ve faaliyetlerini anlatarak HDO öğrenci temsilcilerini öğrencilere tanıttı. Ardından öğrencilerimizi 5 yıl süreyle ilimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını ve bu süre içinde odamızın tüm imkanlarının öğrencilerimize açık olduğunu ifade etti. Konuşmasını öğretim görevlilerinin ne kadar zor şartlarda çalıştıklarına vurgu yapan başkanımız, onlara da teşekkür ederek; iki kurum arasındaki dayanışmanın bundan sonrada devam edeceğini söyledi.
   Ülkemizdeki dişhekimliği fakültelerinde faaliyet gösteren TDB Öğrenci Kollarının başarılı çalışmalarından büyük bir onur duyduğunu, bunun en somut örneğinin bu ay başında Polonya'da yapılan FDI Genel Kurul seçimlerinde, IADS Uluslararası Dişhekimliği Öğrenci Birliği Başkanlığı'na Türkiye'den Sina Saygılı'nın büyük bir oy farkıyla seçildiğini ve dental olimpiyatlarında İDO öğrencilerinden oluşan Türk takımının Dünya şampiyonu olduğunu gösterdi.
   Yeni kayıt yaptıran 60 öğrencimizle tanıştıktan sonra "Hoş Geldiniz" Pastası kesildi ve mütevazi bir kokteylle tören tamamlanmış oldu.
     Bizler de Hatay Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak yeni eğitim öğretim yılında hocalarımıza ve öğrencilerimize başarılar diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.