ŞUBAT AYI'NIN GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Odamızın Aylık Genişletilmiş Toplantısı, 3 Şubat Pazartesi günü odamız hizmet binasında yapıldı.

Toplantıya meslektaşlarımız  yoğun bir ilgi gösterdiler. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin ve Odamız Genel Sekreteri Davut Akemoglu  güncel konular, mesleğimizdeki gelişmeler, yeni yasal düzenlemeler, tıbbi atık beyanı, e-devlet, sağlıkta şiddet ile ilgili eylem hazırlıkları, eğitmen dişhekimi eğitimi ve oda çalışmaları konusunda  konuşma yaptılar.

Hatay SMMM Odası Başkanı Tahsin Kırık E-fatura ve serbest meslek makbuzlarina yönelik yeni yasal uygulamalar hakkında  meslektaşlarımızı bilgilendirdi. Toplantı sonrasında,  Mesleğinde 40. Yılını dolduran meslektaşlarımızdan Dişhekimi A.Deniz Akça ve Dişhekimi Abdullah Çağlar'a  Plaketleri verildi.